ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ με πολλές στοιχηματικές επιλογές και το «20 και Κάρφωσες» από το Πάμε Στοίχημα

Το 2020 ξεκινά με κρίσιμα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Φενερμπαχτσέ και θέλει μόνο τη νίκη για να πλησιάσει την οχτάδα των playoff. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία θα κυνηγήσει επίσης τη νίκη για να πιάσει στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται στην 6η θέση με 9 νίκες και 7 ήττες και αντιμετωπίζει αύριο (19:00) στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ, που είναι 5η στη βαθμολογία. Θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβό του σε αυτό το γήπεδο για να μειώσει στη μία νίκη τη διαφορά από την αντίπαλό του.

Οι σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής της Euroleague Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τα τρίποντα, τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα, τα κοψίματα, τα φάουλ των δύο ομάδων, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τους head to head πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους.

Σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης