To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Under/Over 8,5 πόντους του Ιωάννη Παπαπέτρου στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα…

Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague αντιμετωπίζει σήμερα (21:00), στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από 5 σερί νίκες και στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στην παράταση με 88-85 τη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη του με 79-70 κατά του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στην Euroleague, πετυχαίνοντας μία ακόμη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Σε περίπτωση που κερδίσει τη Μπαρτσελόνα θα την πιάσει στη βαθμολογία και θα κάνει σημαντικό βήμα για να μπει στην πρώτη τετράδα.

Ρεκόρ οι 15 πόντοι στον αγώνα με τη Γκραν Κανάρια

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα, για τους Under/Over 8,5 πόντους του Ιωάννη Παπαπέτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αναντολού Εφές ο Παπαπέτρου σημείωσε 9 πόντους. Η καλύτερη εφετινή του επίδοση στην Euroleague ήταν οι 15 πόντοι στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την Γκραν Κανάρια. Στην 5η αγωνιστική κόντρα στη Μπουντούτσνοστ σημείωσε 13 πόντους.

Στους υπόλοιπους 4 αγώνες πέτυχε 8 πόντους με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, 7 με τον Ολυμπιακό, 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και 2 με τη Μπάγερν Μονάχου.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα και όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης