Προτείνει ο General

Μετά από δύο… δοκάρια το Σαββατοκύριακο, την Τρίτη το ταμείο μας περίμενε! Το Μακάμπι-Γιουβέντους έμεινε στο under, η Λειψία κέρδισε στη Σκωτία, ενώ το Μίλαν-Τσέλσι… στρογγυλοκάθισε στα 2-3 γκολ με το 0-2 των «μπλε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για σήμερα η… έμπνευση με οδηγεί στο «διπλό» της Πόρτο στη Γερμανία. Οι «Δράκοι» μετρούν μία νίκη στον όμιλο. Αυτή με 2-0 στο «Ντραγκάο» κόντρα στη Λεβερκούζεν, με την οποία κοντράρονται απόψε. Οι Πορτογάλοι ξέρουν από… Champions League και με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας θεωρώ ότι έχουν «σημαδέψει» το αποψινό παιχνίδι. Η Λεβερκούζεν από την άλλη, διανύει μία μέτρια σεζόν με αρκετά ανεπιτυχή αποτελέσματα, ωστόσο τους τρεις βαθμούς στον όμιλο τους πήρε εντός έδρας και μάλιστα απέναντι στην Ατλέτικο. Το «2» σε αποδόσεις πάνω από 3,20 έχει αξία και αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Στο δεύτερο σημείο της ημέρας ο άσος της Τότεναμ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δύσκολα θα σπάσει, καθώς οι «Σπερς» διψούν για τη νίκη προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για να φτάσουν πιο κοντά στη φάση των «16». Το πρώτο ματς στη Γερμανία έληξε χωρίς γκολ (0-0) και απόψε περιμένω μία Τότεναμ με ορμή από την αρχή. Να σκοράρει από νωρίς και να «καθαρίσει» το «τρίποντο» μέσα στο Λονδίνο. Έτσι, θα φτάσει τους 7 βαθμούς και θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση. Ο άσος από ημίχρονο πληρώνει περίπου 2,2 και θα το επιλέξουμε.

Τέλος, η τριάδα θα ολοκληρωθεί με ένα σύνθετο και ρισκαδόρικο ποντάρισμα. Ήρθε η ώρα η Ατλέτικο να… σοβαρευτεί και να δείξει το προφανές. Ότι σε ένα όμιλο με Πόρτο, Λεβερκούζεν και Μπριζ είναι το φαβορί. Οι Βέλγοι, τους οποίους υποδέχεται απόψε, έχουν κάνει το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, και απόψε περιμένω να δω και πάλι το καλό τους πρόσωπο, χωρίς όμως να φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ατλέτικο θα πάρει τη νίκη και για λόγους ουσίας και για λόγους πρεστίζ, όμως βλέπω την Μπριζ να σκοράρει. Ο άσος με γκολ και από τις δύο ομάδες πληρώνει πάνω από 3,30 και θα σημαδευτεί για να εκτοξεύσει τα κέρδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρα, επιλέγουμε Λεβερκούζεν – Πόρτο 2 (3,2), Τότεναμ – Άιντραχτ 1 ημίχρονο, 1 τελικό (2,2) και Ατλέτικο Μπριζ 1 και γκολ γκολ (3,3).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης