Προτείνει ο… Οβερίξ

Καλησπέρα συμπαίκτες μου… Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σας εύχεται ολόψυχα ο Οβερίξ με ΥΓΕΙΑ, που είναι το πολύτιμότερο αγαθό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μετά από τις ευχές ας περάσουμε και στο στοίχημα της ημέρας, με στόχο να πάμε στο ταμείο για να… εισπράξουμε…

Το όβερ που έχουμε διαλέξει για το Μεγάλο Σάββατο προέρχεται από τη Σουηδία και δη από την πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της σκανδιναβικής χώρας.

Η Έρεμπρο στην πρεμιέρα «κόλλησε» στο μηδέν στην έδρα της Σούντβαλ και θέλει να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Εντός έδρας αποδίδει πολύ καλύτερα και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για το «τρίποντο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντί της θα βρει τη Νόρπεκινγκ, η οποία έδειξε με το… καλημέρα το επιθετικό της στυλ επικρατώντας με 2-1 απέναντι στην Μπρομαποϊκάρνα.

Οι φιλοξενούμενοι και σε αυτό το ματς δεν θα παρεκκλίνουν από το επιθετικό τους στυλ και φρονούμε ότι θα μας βοηθήσουν να επαληθευτεί το ποντάρισμά μας ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει περισσότερα από δύο γκολ.

Άλλωστε από τέσσερα γκολ και πάνω έχουν μπει και στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις τους στην έδρα της Έρεμπρο και ως εκ τούτου και η παράδοση είναι στο πλευρό μας.

1354. Έρεμπρο-Νόρπεκινγκ Όβερ 2.5 (1.60)

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης