Προτείνει ο Ba-bet-o…

Kαλησπέρα σας, αδέρφια… Την Τετάρτη επαληθεύτηκαν οι δύο από τις τρεις επιλογές μας, με το απόλυτο να σπάει σε έναν αγώνα (Φινλανδία-Ρωσία) που μπήκε μόλις ένα τέρμα (2-3 γκολ ήταν η επιλογή μας), παρότι οι τελικές ευκαιρίες έπεφταν σαν… βροχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε στα φρέσκα όμως. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Ουκρανία, η οποία στο πρώτο ματς με την Ολλανδία έκανε ένα εντυπωσιακό come back και λίγο έλειψε να πάρει βαθμό από τους «οράνιε», αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία.

Το συγκρότημα του Σεβτσένκο καίγεται για την πρώτη του νίκη στο Euro, προκειμένου να μπει σε τροχιά πρόκρισης και απέναντι στον Πάντεφ και την… παρέα του φρονούμε ότι μπορεί να την κατακτήσει. Συνεπώς η επιλογή μας σε αυτό το ματς θα είναι ο άσος σε απόδοση 1.78.

Συνεχίζουμε με το βραδινό ματς της ημέρας, αυτό της Ολλανδίας κόντρα στην Αυστρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ντε Μπουρ έδειξε και στην πρεμιέρα ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

Μολονότι ήταν άστοχη στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη σκόραρε τρεις φορές, κι έστω κι αν καρδιοχτύπησε στο τέλος, εν τέλει έσπασε το «ρόδι».

Οι Ολλανδοί απέναντι στους Αυστριακούς πιστεύουμε ότι θα βρουν γκολ, κι έτσι θα προτείνουμε σε αυτήν την αναμέτρηση το Over 1,5 γκολ των «οράνιε», το οποίο συναντάμε στον ΟΠΑΠ σε απόδοση 1.69.

Για fun bet θα προτείνουμε να σκοράρει ο Λουκάκου στον αγώνα στις 19.00, όπου το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει τη Δανία, η οποία προσπαθεί να συνέλθε από το σοκ με τον Έρικσεν.

ΔΥΑΔΑ…

115. ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 1 (1.78)

117. ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΟVER 1,5 GOAL ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ (1.69)

FUN BET…

116. ΔΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ (3.66)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης