Με κεράσματα ξεκίνησε τη σημερινή ημέρα ο Σταμάτης Τσιακίρης, ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Σουφλί Έβρου, όπου παίχθηκε το τυχερό δελτίο ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισε τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ της χθεσινής κλήρωσης.

«Από το πρωί έρχεται κόσμος στο μαγαζί και κερνάω καφέδες», δηλώνει χαρούμενος ο κ. Τσιακίρης, με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά του. Όπως εξηγεί: «Ο τυχερός παίκτης έπαιξε ένα απλό δελτίο, που κόστισε 3 ευρώ. Δεν ήταν δελτίο της μηχανής, αλλά έκατσε και συμπλήρωσε μόνος του έξι στήλες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαχτάρησε από το μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα

Ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν ο Σταμάτης Τσιακίρης έμαθε τα ευχάριστα νέα και, όπως ομολογεί, αιφνιδιάστηκε όταν άκουσε το κινητό του να χτυπάει μέσα στη νύχτα: «Ήταν γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, όταν μου τηλεφώνησε ένας υπάλληλος του καταστήματος για να μου πει τα νέα. Φυσικά, όταν άκουσα το τηλέφωνο εκείνη την ώρα, το μυαλό μου πήγε στο κακό».

Τύχη για δεύτερη φορά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το πρακτορείο ΟΠΑΠ με αριθμό 233229, στο Σουφλί, δίνει μεγάλο ποσό στο ΤΖΟΚΕΡ. «Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχαμε δώσει πάλι στο ΤΖΟΚΕΡ το μεγάλο έπαθλο. Τότε ήταν 782.000 ευρώ», αναφέρει ο κ. Τσιακίρης και συμπληρώνει: «Αυτή τη φορά, το χρηματικό έπαθλο είναι αρκετά μεγαλύτερο, οπότε θα το γιορτάζουμε αναλόγως. Μετά τους πρωινούς καφέδες, έχουμε στο πρόγραμμα και τσίπουρο, για το οποίο φημίζεται ο Έβρος».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης