Τρία ΣΚΟΡ και πριμοδότηση του Γκανιάν αυξάνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Η 6η ιπποδρομία και το Κύπελλο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΡΗΖ, που πήρε το όνομα του ιδρυτή των ιπποδρομιών στην Ελλάδα, θα μαγνητίσουν τα βλέμματα στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση στις 3 Νοεμβρίου στο Markopoulo Park. Πρόκειται για την πρώτη ιπποδρομία στην οποία θα αναμετρηθούν αμιγώς νεαροί ίπποι δύο ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αυτή την εβδομάδα, όπως κάθε Κυριακή, οι ιπποδρομίες ξεκινούν στις 13:00 και θα μεταδοθούν από το Kontra Channel και το High TV.

Τρία Σκορ και πριμοδότηση του Γκανιάν

Το πρόγραμμα, που υπόσχεται δράση και θέαμα, περιλαμβάνει συνολικά οχτώ ιπποδρομίες με 61 καθαρόαιμους ίππους που θα διεκδικήσουν τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ, το ΣΚΟΡ-6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 3η έως και την 8η ιπποδρομία και δυο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις διαδοχικές ιπποδρομίες) από την 1η έως την 4η και από την 5η έως την 8η ιπποδρομία.

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Markopoulo Park: Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια

Και αυτήν την Κυριακή το Markopoulo Park θα προσφέρει πλήθος από διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιππασία με πόνυ, να φωτογραφηθούν με τα alpaca και να κάνουν face painting στο Family Club.

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου προσφέρει a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό μενού. Επίσης, αυτή την Κυριακή οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στις 15.00 τον αγώνα της Super League 1, Λάρισα-ΟΦΗ, μέσω γιγαντοοθόνης στον 5ο όροφο.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης