Μετά το έκτο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής, το ποσό που θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι υπερτυχεροί του ΤΖΟΚΕΡ αναμένεται να ξεπεράσει απόψε τα 3,7 εκατ. ευρώ.

Μέχρι τώρα το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ιδιαίτερα αυξημένο και ήδη έχουν συμπληρωθεί σχεδόν 3 εκατομμύρια στήλες, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ μέχρι απόψε το βράδυ. Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο

Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακ ποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα.

Στο «κυνήγι» των 3,7 εκατ. ευρώ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης