Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Ο μεγάλος επαναληπτικός στη Μαδρίτη, για τη φάση των 16 του Κοπα Ντελ Ρέι ανάμεσα στις συμπολίτισσες Ρεάλ και Ατλέτικο κλέβει την παράσταση από το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ, που περιλαμβάνει μόλις τέσσερις αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ροχιμπλάνκος» με τη νίκη τους στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 2-0  έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης και θα προσπαθήσουν να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους «8» απόψε στο «Μπερναμπέου».

Η «βασίλισσα» πάντως δεν προτίθεται να καταθέσει εύκολα τα όπλα και θα κάνει τα πάντα για την ανατροπή. Περιμένουμε… φορτσάτη εκκίνηση στο ματς από τους γηπεδούχους και προβλέπουμε ότι ο Ρονάλντο και η… παρέα του θα πάνε στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος, όντας μπροστά στο σκορ.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά, για την 18η αγωνιστική.  Οι Περιστεριώτες αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους -μαχητικούς στην έδρα τους- Χανιώτες, που προέρχονται από την ευρεία νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου.

Η νίκη είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Σά Πιντο, που αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ωστόσο η αγωνιστική του κατάσταση δεν μας πείθει. Έτσι θα πάμε με τα λίγα γκολ σε αυτό το ματς, καθώς περιμένουμε αρκετή τακτική στο παιχνίδι. Για τους πιο τολμηρούς δε, πιστεύουμε ότι έχει πιθανότητες η ισοπαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος στο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Βερόνα, ο άσος είναι το γκραν φαβορί, ωστόσο το 1.15 δεν το ακουμπάμε καν, κι έτσι θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ.

ΤΡΙΑΔΑ… 

136. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ UNDER (1.45)
137. ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1.85)
138. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΒΕΡΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ (2.20)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης