Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Φτωχό είναι το σημερινό κουπόνι, με τις επιλογές των παικτών του στοιχήματος να είναι περιορισμένες. Την τιμητική της έχει την Πέμπτη η β’ κατηγορία της Νορβηγίας, ενώ υπάρχουν επίσης δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και ισάριθμα διεθνή φιλικά ματς.

Η πρώτη μας επιλογή από το σημερινό κουπόνι προέρχεται από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάερουμ και τη Χοντ.  Οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με τους αγώνες μακριά από το σπίτι τους, στην έδρα τους παρουσιάζονται δυνατοί και σκοράρουν με ευκολία. Στην αντίπερα όχθη η Χοντ προέρχεται από βαριές ήττες, δείχνοντας ότι πονάει στην άμυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λογικά η Μπάερουμ θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα-έδρα και θα πάρουν το τρίποντο.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι μεταξύ της Φλαμένγκο και της Φιγκεϊρένσε. Oι «mengao» στο ματς με την Σάντος έδειξε σημάδια ανάκαμψης και αυτό το γεγονός μας ωθεί να την εμπιστευτούμε σε αυτό το παιχνίδι της. Η αντίπαλός της είναι στα μέτρα της και προβλέπουμε να επαληθεύεται ο άσος του 1.65.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο Καμερούν και την Παραγουάη, όπου το αμφίσκορο μοιάζει να είναι αρκετά πιθανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υ.Γ: Δικαιολογημένα είναι τα παράπονα σας, μέσω email, ότι τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τόσα πολλά τα άρθρα στην κατηγορία BET. Kατ’ αρχήν θα πρέπει να σας ευχαριστήσουμε που έχετε «αγκαλιάσει» αυτή την προσπάθεια από την πρώτη ημέρα. Και να ξέρετε ότι το team των προβλέψεων της Zούγκλας ήδη έχει ανεβάσει στροφές, αρχίζοντας την… προθέρμανση, ενόψει του Μουντιάλ, όπου θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με τα κέρδη.

ΤΡΙΑΔΑ…

139. ΜΠΑΕΡΟΥΜ-ΧΟΝΤ 1 (2.20)
144. ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ GOAL-GOAL (1.65)
147. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ 1 (1.65)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 5.98

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης