Τουλάχιστον 1,8 εκατ. ευρώ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, μετά το 5ο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης. Μάλιστα, μία «Super Offer»* περιμένει όλους όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τα δελτία τους online. Μπαίνοντας στον λογαριασμό τους, στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κλήρωση της Πέμπτης, ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία κέρδισε το ποσό των 47.473,39 ευρώ, ενώ στην πρώτη κατηγορία δεν υπήρξε μεγάλος νικητής αυξάνοντας το ποσό της αποψινής κλήρωσης στο 1,8 εκατ. ευρώ.

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τα δελτία τους και μέσω του διαδικτύου με μόλις μερικά κλικ από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Όσοι παίζουν πρώτη φορά ΤΖΟΚΕΡ online χρειάζεται αρχικά να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά στο παιχνίδι αλλά και να ενημερώνονται για τις online προσφορές, μεταξύ των οποίων και για τη «Super Offer».

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 το βράδυ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης