Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπολόνια και τη νέα σεζόν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, επισημαίνοντας ότι ακόμη δεν έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

«Δεν έχετε δει ακόμη τον πραγματικό Λάζαρο, μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα και ελπίζω να το δείξω την επόμενη σεζόν. Νιώθω ότι θα μείνω παρόλο που η απόφαση εξαρτάται από τη διοίκηση».

Σχετικά με τον άλλο Έλληνα της ομάδας, τον Παναγιώτη Κονέ, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην ομάδα, τόνισε: «Ο Κονέ μου δείχνει το δρόμο εδώ στην Μπολόνια και ελπίζω να παραμείνει κι αυτός».

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Σωτήρη Νίνη, που αγωνίζεται στην Πάρμα, δήλωσε: «Αν ο Νίνης ερχόταν από την Πάρμα εδώ θα ήταν μια θαυμάσια προσθήκη γιατί είναι πολύ ταλαντούχος».

Καταλήγοντας, κληθείς να μιλήσει για την τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο, όπου οι «ροσομπλού» αντιμετωπίζουν τη Τζένοα, επεσήμανε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τη Τζένοα για να κλείσουμε τη χρονιά τερματίζοντας πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης