Μπορεί μετά την παραμονή της Σαραγόσα ο Μανόλο Χιμένεθ να λατρεύεται σαν Θεός από τους Ανδαλουσιανούς, ωστόσο ένας παίκτης του ισπανικού συλλόγου έχει παράπονα από τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Ματέος, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην «Ένωση».

Ο Ισπανός αμυντικός φέτος είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη Σαραγόσα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Χιμένεθ κι έτσι εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία και ανήκει.

«Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά δεν ήταν καλή για μένα, γιατί έπαιξα λιγότερο από όσο περίμενα. Μέχρι τον Δεκέμβριο ο Χαβιέρ Αγκίρε με εμπιστευόταν, αλλά, από τη στιγμή που ήρθε ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν είχα την εμπιστοσύνη του.

Παραδέχομαι πως έκανα μία κακή εμφάνιση απέναντι στη Σεβίλλη, αλλά σε εκείνο το ματς όλη η ομάδα ήταν πολύ κακή. Δεν θέλω να παραμείνω στη Σαραγόσα, καθώς από τη στιγμή που αναμένεται να παραμείνει ο Χιμένεθ, δεν περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα για μένα.

Έτσι θέλω να αλλάξω ομάδα. Ανήκω στη Ρεάλ κι εκείνη θα αποφασίσει για το μέλλον μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 25χρονος άσος, που φέτος είχε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης