Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική διεύθυνση της Μαρσέιγ, ο Άντονι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος απολύθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/05) έπειτα από έντονες διαφωνίες σε βασικά λειτουργικά ζητήματα, με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας.

Ο Θουμπιθαρέτα εργάστηκε για μία τετραετία στο σύλλογο της Μασσαλίας, οδηγώντας τον σύλλογο στο επίπεδο του Champions League, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε πολλές «τριβές» με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Φρανκ ΜακΚουρτ, ο οποίος είχε «ψαλιδίσει» τους τελευταίους μήνες, πολλές από τις αρμοδιότητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Γαλλία θεωρούν πως η απόλυση του Θουμπιθαρέτα, είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή, καθώς ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ήταν προσωπική επιλογή του πρώτου, ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να αυξηθεί το μπάτζετ της ομάδας, για να γίνει πολύ πιο ανταγωνιστική η Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Τοποθέτηση που δεν είχε… ακουστεί καλά στ’ αυτιά της διοίκησης και δεν αποκλείεται να οδηγήσει αντίστοιχα και στη δική του απόλυση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης