Ισόπαλη 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» αναδείχθηκε το Σάββατο η Άρσεναλ, για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι με τέρμα του Ομπαμεγιάνγκ, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Τζόρνταν Αγιού στο 53′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 67′ ο σκόρερ της Άρσεναλ αποβλήθηκε (με χρήση VAR για μαρκάρισμα του στον Μαξ Μέγιερ), αφήνοντάς την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Αρτέτα στο 84′ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Σέλχαστ Παρκ», καθώς στην προσπάθεια του Νικολά Πέπε η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνεχεία ο Αλεξάντρ Λακαζέτ απέτυχε να νικήσει από κοντά τον Γκουαϊτα.

Πέντε λεπτά νωρίτερα πάντως οι γηπεδούχοι «φλέρταραν» με το 2-1, όταν ο Τόμκινς έπιασε μία κοντινή κεφαλιά, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο όμως να ενεργεί σωτήρια, διώχνοντας την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαϊτα, Κέλι, Τόμκινς, Κέιχιλ, Ρίντεβαλντ, Μέγιερ (58′ Τοσούν), Κουγιατέ, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Ζαχά, Αγιού.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μέιτλαντ-Νάιλς, Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ, Κολάσινατς, Τορέιρα (46′ Γκεντιουζί), Τσάκα, Πέπε, Οζίλ (70′ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (90’+2′ Νέλσον).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης