Η ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ιθυνόντων της Άρσεναλ αναφορικά με τον Ουνάι Έμερι.

Μία ημέρα μετά από αυτό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα οι διοικούντες τους «κανονιέρηδες» έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Ισπανό τεχνικό, ανακοινώνοντας κι επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσωρινός αντικαταστάτης του Έμερι στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου θα είναι ο Σουηδός, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, παλιά δόξα της ομάδας του Λονδίνου και μέχρι σήμερα προπονητής της δεύτερης ομάδας των «κανονιέρηδων».

Ήδη έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του. Ανάμεσα τους βρίσκεται τα ονόματα του τεχνικού της Γουλβς, Εσπίριτο Σάντο, του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος απολύθηκε από την Τότεναμ, αλλά και του βοηθού του Πεπ Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι, Μικέλ Αρτέτα.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ουνάι και τους συνεργάτες του για τις προσπάθειές τους να επαναφέρουν την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε και απαιτούμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για το μέλλον», ανέφερε η ανακοίνωση της διοίκησης της Αρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, μετά από 13 αγωνιστικές στην Premier League, είναι όγδοη στη βαθμολογία με μόλις 18 βαθμούς και απέχει οκτώ πόντους από την τέταρτη θέση και στο Champions League.

Ο Έμερι είχε διαδεχτεί τον Αρσέν Βενγκέρ το 2018, αλλά δεν κατάφερε να διορθώσει την κατάσταση στην ομάδα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης