Ο μέσος της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τζάκα, θεωρεί ότι οι διαδικτυακές «επιθέσεις» σε παίκτες και τις οικογένειές τους μέσω των Social Media «θα σκοτώσει το ποδόσφαιρο» και τόνισε πως οι οπαδοί που τον έχουν «στοχεύσει» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δεν είναι γνήσιοι υποστηρικτές του συλλόγου του βόρειου Λονδίνου.

Αρκετοί παίκτες έχουν δεχθεί αντίστοιχες «επιθέσεις» στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν, σε ένα φαινόμενο που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στο αγγλικό ποδόσφαιρο κι όπως αποκάλυψε ο Τζάκα, τόσο ο ίδιος, όσο κι άτομα απ’ το στενό οικογενειακό περιβάλλον του, έχουν γίνει στόχος σε Social Media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άρσεναλ βοήθησε τον Τζάκα στη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε, όμως ο διεθνής Ελβετός ανέφερε ότι τέτοια φαινόμενα βλάπτουν το άθλημα και οι αρχές πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

«Όλο αυτό αφορά μόνο εμένα. Εγώ είμαι ο τύπος που βρίσκεται στο γήπεδο» δήλωσε ο Τζάκα σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε «…δεν είναι η σύζυγός μου, δεν είναι το παιδί μου, δεν είναι η οικογένειά μου. Έτσι, αν θέλετε να επικρίνετε κάποιον, δεν υπάρχει πρόβλημα να με επικρίνετε σαν άτομο, σαν παίκτη. Πρέπει να ανοίξουν όλοι τα μάτια τους και να το προσέξουν πολύ, γιατί νομίζω ότι έτσι θα σκοτώσουν το ποδόσφαιρο. Εάν οι άνθρωποι αρχίσουν να μιλούν για έναν παίκτη ή την οικογένειά τους ή για κάτι τέτοιο».

Ο Τζάκα έχει μία αρκετά «ταραγμένη» σχέση με τους οπαδούς μετά την άφιξή του στην Άρσεναλ το 2016, καθώς το 2019, αντέδρασε με θυμό προς την εξέδρα και τους οπαδούς σε εντός έδρας αγώνα, καθώς τον αποδοκίμαζαν ενώ έβγαινε από το γήπεδο ως αλλαγή σε ένα ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται καλύτερα, χωρίς οπαδούς στο γήπεδο, ο Τζάκα είπε: «Όχι, στην πραγματικότητα δεν είμαι ένας τύπος που φοβάται να παίξει μπροστά στους οπαδούς μας. Ποτέ δεν το φοβήθηκα. Λατρεύω το κλαμπ και σέβομαι και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης