Χωρίς τον Κίεραν Τίρνι για τουλάχιστον ένα μήνα θα πορευθεί η Άρσεναλ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο αριστερός μπακ των «κανονιέρηδων» θα μείνει για 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι γνωστοποίησαν ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μάρτιν Όντεγκααρντ στην αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας για την προημιτελική φάση του Europa League. Η Άρσεναλ έκανε γνωστό ότι ο Τίρνι, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα πριν το ημίχρονο στην ήττα 3-0 από τη Λίβερπουλ, υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του αριστερού γονάτου. «Δεν θα απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση κι ελπίζουμε ότι ο Κίεραν θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης μέσα σε 4-6 εβδομάδες» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Όντεγκααρντ αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο μετά την επιστροφή από τις υποχρεώσεις του στην εθνική Νορβηγίας. Επίσης, η Άρσεναλ θα στερηθεί για μερικές εβδομάδες και των υπηρεσιών του Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο.

Στον αντίποδα, οι Μπουκάγιο Σάκα, Εμίλ Σμιθ Ρόου και Γκράνιτ Τζάκα επέστρεψαν στις προπονήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Μίκελ Αρτέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης