Με αφορμή την «καθαίρεση» του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την αρχηγία της Αρσεναλ, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ο Μικέλ Αρτέτα, θέλησε να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίοι «διοικεί» την ομάδα του.

«Δεν επιβάλω την εξουσία μου με το να είμαι δικτάτορας ή αδίστακτος», είπε ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στον βρετανικό Τύπο και πρόσθεσε: «Ζητώ μόνο ένα πράγμα: σεβασμό και δέσμευση. Σε αυτό το επίπεδο, εάν δεν το πάρω αυτό, θα ετοιμάσω τις βαλίτσες μου και θα πάω κάπου αλλού, γιατί αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να ζητήσω. Για να είσαι επιτυχημένος, πρέπει να είσαι παθιασμένος με κάτι. Κι’ εάν θέλεις να εκπροσωπήσεις έναν σύλλογο αυτού του μεγέθους, αυτό είναι το ελάχιστο επίπεδο που πρέπει να έχεις. Δεν θα ζητήσω από κανέναν να στέλνει την μπάλα στην πάνω γωνία κάθε φορά που σουτάρει, αλλά θα του ζητήσω να κάνει, καθημερινά, τα σωστά πράγματα γι΄ αυτόν τον σύλλογο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αρσεναλ που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, θα ταξιδέψει στο Νόριτς την Κυριακή (26/12), για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League και την παραδοσιακή Boxing Day.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης