Ο Μικέλ Αρτέτα παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος αφήνοντας τον αμυντικό, Γουίλιαμ Σαλιμπά εκτός της ομάδας στο Europa League, μια απόφαση που φαίνεται να έχει επιπτώσεις στον αγγλικό σύλλογο, που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Σαλιμπά, όπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δεν δηλώθηκαν στη διοργάνωση και με τους Ρομπ Χόλντινγκ, Καλούμ Τσέιμπερς, Πάμπλο Μαρί και Νταβίντ Λουίζ να είναι τραυματίες, στον Αρτέτα μένουν μόνο οι Μουστάφι και Μαγκαλάες, ως μοναδικοί κεντρικοί αμυντικοί για τον αποψινό αγώνα εναντίον της ιρλανδικής ομάδας Ντάνταλκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω πολύ άσχημα για τον Γουίλιαμ Σαλιμπά» ανέφερε ο Αρτέτα σε δημοσιογράφους. «Επειδή είχαμε τόσους πολλούς κεντρικούς αμυντικούς, αποφασίσαμε να τον αφήσουμε έξω από την ομάδα, κάτι που ήταν πραγματικά οδυνηρό για εμένα» σχολίασε.

Ο Σαλιμπά, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν, δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του στην Άρσεναλ, αλλά ο Αρτέτα είπε ότι ο νεαρός Γάλλος σημειώνει σταθερή πρόοδο στις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης