Σε δηλώσεις του στο Sky Sports για την Άρσεναλ ο Ρόι Κιν άσκησε δριμεία κριτική στους Νταβίντ Λουίζ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, σε κανέναν από τους πέντε αγώνες της Premier League που οι δύο στόπερ έχουν αγωνιστεί μαζί.

Μάλιστα ο παλαίμαχος Ιρλανδός ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να υποστηρίξει πως «δεν είναι καλοί αμυντικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ρόι Κιν«Δεν έχει σημασία το πόσο καλός είναι ο προπονητής, αν έχεις παίκτες που δεν μπορούν να αμυνθούν», δήλωσε αρχικά ο Ρόι Κιν και συνέχισε:

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η σπονδυλική στήλη της Άρσεναλ είναι πολύ αδύναμη, οπότε δεν έχει σημασία πόσο καλός είναι ο προπονητής, εκείνες οι αδυναμίες υπάρχουν.

Νομίζω ότι ο τρόπος για να το διορθώσει αυτό κάποιος μερικές φορές είναι μέσω έμπειρων παικτών. Χρειάζεται όμως πάντα να έχεις πίσω τέσσερις αξιοπρεπείς παίκτες, είναι σημαντικό αυτό και δεν νομίζω ότι η Άρσεναλ το έχει αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχει σημασία πόσο λαμπρός είσαι, όταν οι δύο κεντρικοί σου αμυντικοί, δεν πρόκειται να σε βελτιώσουν αμυντικά, γιατί απλά δεν νομίζω ότι είναι καλοί αμυντικοί. Δεν νομίζω ότι αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο, δεν πιστεύω ότι απολαμβάνουν να αμύνονται».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης