Έτοιμος να καταθέσει πρόταση-μαμούθ ύψους 1,8 δις ευρώ για την αγορά της αγαπημένης του ομάδας, της Άρσεναλ είναι ο ιδιοκτήτης του Spotify.

Ο Ντάνιελ Εκ, περί ου ο λόγος, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Spotify, δήλωσε σήμερα ότι έχει εξασφαλίσει χρήματα για να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη των «κανονιέρηδων», Σταν Κρένκε, σε μια προσπάθεια να αγοράσει τον σύλλογο του Λονδίνου από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους ο Κρένκε και ο γιος του, διευθυντής της ομάδας, Τζος, έκαναν χθες κοινή δήλωση, λέγοντας ότι παραμένουν «100% αφοσιωμένοι στην Άρσεναλ» και πως δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τις μετοχές τους, παρά τις αντίδρασεις των οπαδών.

«Θέλω να δημιουργήσω εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους και θέλω να τους προσελκύσω ξανά» δήλωσε ο Εκ στο επιχειρηματικό κανάλι CNBC.

«Μιλάω πολύ σοβαρά σχετικά με την προσφορά μου να αγοράσω την Άρσεναλ. Έχω εξασφαλίσει τα χρήματα γι’ αυτό και θέλω να προσφέρω αυτό που πιστεύω στους ιδιοκτήτες και ελπίζω να με ακούσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα δεν περίμενα ότι αυτό θα συμβεί μέσα σε μία νύχτα και είμαι προετοιμασμένος ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προετοιμάσω αυτό που νομίζω ότι είναι μια πολύ προσεκτική προσφορά και να την κάνω σε αυτούς, ελπίζοντας να με ακούσουν», πρόσθεσε.

Η Άρσεναλ, αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Forbes, είναι 10η στην βαθμολογία της Premier League, ενώ βρίσκεται και στους ημιτελικούς του Europa League, όπου αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης