Στην… εξέδρα για τέσσερις αγωνιστικές έστειλε η FA τον Αρσέν Βενγκέρ, λόγω της φιλονικίας που είχε με τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης με την Μπέρνλι, Άντονι Τέιλορ, την περασμένη εβδομάδα.

Ο προπονητής της Άρσεναλ δεν θα καθίσει στον πάγκο των «κανονιέρηδων» στο αυριανό ματς κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον, καθώς και στους αγώνες που ακολουθούν στην Premier League με τις Γουότφορντ, Τσέλσι και Χαλ, ενώ παράλληλα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 25.000 λιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό οι Λονδρέζοι δεν θα καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης, η οποία ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο Αλσατός στις αρχές της εβδομάδας αποδέχτηκε την παράβασή του (αποβλήθηκε στο νικηφόρο ματς με τη Μπέρνλι). Συγκεκριμένα αποβλήθηκε από τον διαιτητή, Τζον Μος, καθώς χρησιμοποίησε προσβλητικά σχόλια εναντίον του Τέιλορ μετά το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Του επιτράπηκε να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του αγώνα από την φυσούνα, όπου είχε το επεισόδιο με τον τέταρτο ρέφερι (τον έσπρωξε).

Ο τεχνικός της Άρσεναλ είχε απολογηθεί την περασμένη Δευτέρα, όπου έδειξε μεταμέλεια για την πράξη του: «Μετανιώνω για ό,τι συνέβη. Βασικά, όφειλα να είχα δεχθεί την απόφαση και να πήγαινα σπίτι μου. Ζητώ συγνώμη γι΄ αυτό. Δεν έγινε τίποτα τρομερό, είπα κάτι που ακούγεται πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο κι εννέα στις δέκα φορές δεν αποβάλλεσαι. Αλλά είμαι αυτός που είμαι κι έπρεπε να είχα σωπάσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης