Ο Δανός μέσος, Νίκλας Μπέντνερ μιλώντας στο «Four Four Two» αποκάλυψε ότι το 2013 εξύβρισε τον Αρσέν Βενγκέρ, θέλοντας να προκαλέσει τον Αλσατό προπονητή, προκειμένου να τον διώξει από την Άρσεναλ.

Ήταν το καλοκαίρι του 2013, όταν, επιστρέφοντας από δανεισμό στην Γιουβέντους, ο Μπέντνερ ήθελε να μεταγραφεί στην Κρίσταλ Πάλας, που είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Όμως ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος είχε χρίσει επαγγελματία τον Μπέντνερ, δεν ήθελε να τον παραχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Βενγκέρ μου τηλεφώνησε και μου είπε: “Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείς να φύγεις”» αποκάλυψε ο Μπέντνερ και πρόσθεσε: «Τότε αποφάσισα να τον καλέσω στο τηλέφωνο και να τον βρίσω, ώστε να αναγκασθεί να με διώξει. Όμως η προσπάθειά μου δεν είχε αποτέλεσμα και μου εξήγησε ότι έμεινα για το καλό του συλλόγου. Ήταν δύσκολο να συζητήσουμε μαζί. Αυτή είναι η μόνη φορά που είχαμε μια έντονη συζήτηση. Τον υπόλοιπο χρόνο, μόνο αυτός μου φώναζε».

Υπενθυμίζεται πως την επόμενη χρονιά ο Δανός άσος, ο οποίος σήμερα στα 32 του δεν έχει συμβόλαιο, σημείωσε δύο γκολ σε 14 συμμετοχές με τους «κανονιέρηδες», ενώ ακολούθησαν οι μεταγραφές στην Βόλφσμπουργκ, στην Νότιγχαμ Φόρεστ, στην Ρόζενμποργκ και στην Κοπεγχάγη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης