Με διαφορά λίγης ώρας, η Άρσεναλ και η Στουτγκάρδη, ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στη γερμανική ομάδα.

Ο νεαρός αμυντικός, έκανε καλή χρονιά στην Νυρεμβέργη και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κανονιέρηδες», που τον παραχώρησαν με την μορφή δανεισμού στην Στουτγκάρδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να υπογράψουμε τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο για μία σεζόν από την Άρσεναλ. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον από την εποχή μας μαζί στην Άρσεναλ, οπότε παρακολουθώ την ανάπτυξή του για αντίστοιχα πολύ καιρό.

Ο Κωνσταντίνος είναι δυνατός στην αντιμετώπιση, έχει επιτάχυνση και μας ταιριάζει πολύ με τις ικανότητες και τη φιλοδοξία του», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Σβεν Μίσλινταντ.

Από την πλευρά του, στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Στουτγκάρδης, ο 22χρονος Μαυροπάνος, τόνισε: «Η μεταγραφή στην Στουτγκάρδη, είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Στόχος μου είναι να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη, με καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης