Προβληματισμένος από τη φτωχή εκτός έδρας συγκομιδή της Άρσεναλ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τονίζοντας ότι δεν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό.

Η ομάδα του Λονδίνου έχει νικήσει 10 συνεχόμενα παιχνίδια στο Emirates, αλλά η εικόνα μακριά από αυτό, συνεχίζει να είναι προβληματική, έχοντας πανηγυρίσει μόλις πέντε νίκες όλη την σεζόν και συγκεντρώνοντας λιγότερους βαθμούς στα ταξίδια της από ομάδες, όπως η Κρίσταλ Πάλας, η Λέστερ και η Γουλβς, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν γνωρίζω. Αλλά είδα ότι και άλλες ομάδες παίζουν καλά στην έδρα τους και μακριά μερικές ημέρες είναι καλές, μερικές ημέρες κακές.

Πρέπει να βελτιωθούμε και να προσβλέπουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι θέμα συγκέντρωσης γιατί οι άλλες μεγάλες ομάδες όπως η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, έχασαν επίσης πολλούς βαθμούς εκτός έδρας.

Είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε στην Αγγλία, είμαστε στην Premier League, και οι άλλες ομάδες είναι επίσης καλές στο γήπεδό τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης