Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι η Άρσεναλ δεν θα ξοδέψει υπερβολικά χρήματα στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού καθώς ανέφερε ότι πιστεύει σε μία σωστή ισορροπία ανάμεσα στην τιμή και την ποιότητα του κάθε ποδοσφαιριστή.

«Δεν θα εμπλακούμε σε αυτό το επίπεδο για οικονομικούς λόγους. Ο κόσμος ξεχνά ότι για χρόνια έπρεπε να πουλάμε τους καλύτερους μας παίκτες και αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από τότε που αγοράζουμε ξανά, σιγά-σιγά επανερχόμαστε σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Αν μιλάτε για ‘’στρατοσφαιρικά’’ νούμερα, δεν θα εμπλακούμε», δήλωσε ο Αλσατός, ο οποίος δικαιολόγησε την άποψή του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Σάντι Καθόρλα ψηφίστηκε MVP του τελικού στο FA Cup. Δεν νομίζω ότι κόστισε 150 εκατομμύρια. Ο Κοκλέν ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να κοιτάζεις την ποιότητα των παικτών. Δεν είμαι αντίθετος στο να ξοδεύω. Το έχω δείξει και πρόσφατα. Αλλά θέλω μία σωστή ισορροπία ανάμεσα σε τιμή και ποιότητα. Και πάντα είμαι πιο συγκεντρωμένος στην ποιότητα».

Για την μάχη του τίτλου ενόψει της νέας χρονιάς είπε: «Πνευματικά, είμαστε πιο δυνατοί. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε μετά το Γενάρη. Βελτιωθήκαμε στο πνευματικό κομμάτι και στον τρόπο που ελέγχουμε τον αγώνα και στο να είμαστε λιγότερο αφελείς και καλύτερα ισορροπημένοι και να ξέρουμε τι κάνουμε. Αυτό είναι ευφυΐα. Πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε να το κερδίσουμε.

Νιώθω ότι κάναμε βήματα μπροστά και ο κόσμος πιστεύει ότι έχει να κάνει μόνο με τις αγορές. Όμως έχει να κάνει και με τη συνοχή, που είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που υποτιμά ο κόσμος. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συνοχή μας και να προσθέσουμε ποιότητα. Αλλά η ποιότητα που χρειαζόμαστε είναι μικρή σε αριθμό. Οι άλλες ομάδες πόσο καλές θα είναι; Πόσο καλή θα είναι η Τσέλσι; Ποιόν θα αγοράσουν; Δεν ξέρω. Η Σίτι, η Λίβερπουλ θα αγοράσουν. Η Τότεναμ το ίδιο. Δεν ξέρω πόσο καλές θα είναι αυτές οι ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης