Ο Τσέχος τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ, ελπίζει να ολοκληρώσει την καριέρα του με εντυπωσιακό τρόπο, πανηγυρίζοντας το τρόπαιο του Europa League, πριν αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Πάντως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσει την παλιά του ομάδα, την Τσέλσι, για να το κάνει, στον τελικό της διοργάνωσης, στο Μπακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα πολύ να αποσυρθώ με ένα τρόπαιο στα χέρια μου. Θα ήταν το καλύτερο δυνατό τέλος για εμένα και θα ήταν ένα φανταστικό επίτευγμα για το σύλλογο.

Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ έπειτα απο μεγάλη σκέψη. Θα μπορούσα να παίξω άλλα δύο χρόνια, αλλά καλύτερα να αποσυρθείς πολύ νωρίτερα παρά πολύ αργότερα», τόνισε ο διάσημος γκολκίπερ και συμπλήρωσε:

«Ηθελα να το κάνω με τους όρους μου. Το τελευταίο μου όνειρο ήταν να παίξω αυτό τον ευρωπαϊκό τελικό και έγινε πραγματικότητα. Τώρα το όνειρο είναι το τρόπαιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν κερδίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο από το παλιό Κύπελλο Κυπελλούχων το 1994 και ο Τσεχ δήλωσε ότι ο θρίαμβος του Europa League θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για να τερματιστεί αυτή η αρνητική σειρά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης