Ο Αρσέν Βενγκέρ δέχτηκε σκληρή κριτική για το επεισόδιο που είχε με τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης με την Μπέρνλι, Άντονι Τέιλορ, την περασμένη εβδομάδα, αλλά και για τις εμφανίσεις της Αρσεναλ.

Τις τελευταίες ημέρες φούντωσε ξανά η φημολογία πως στο τέλος της σεζόν θα φύγει από τον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου, μετά από 21 ολόκληρα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Χαλ και εμφανώς ενοχλημένος από τις φήμες που ακούγονται, έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια, αλλά και τις δηλώσεις του πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Αλσατός τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του:

«Δεν ξέρω τι είπε ο Ράιτ. Ίσως είμαι κουρασμένος επειδή ξυπνάω πολύ πρωί και σταματάω τη δουλειά αργά το βράδυ. Συνεπώς, ναι, είμαι κουρασμένος. Αλλά δεν αποκάλυψα τίποτα για το μέλλον μου. Είχαμε ένα γεύμα μαζί, αλλά δεν ήμασταν μόνο εμείς οι δύο, αλλά κι άλλοι ήταν παρόντες. Εκτιμώ ότι με θέλετε να ξεκουραστώ, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο», τόνισε σχετικά ο Βενγκέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης