Μεγαλώνει η γκρίνια στους φιλάθλους της Άρσεναλ για τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά ο ίδιος είναι σίγουρος πως και τη νέα σεζόν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου. Οι φίλαθλοι της διάσημης αγγλικής ομάδας δεν κρύβουν την απογοήτευση τους για τα χρόνια που δεν έχουν χαρεί την κατάκτηση κάποιου τίτλου και έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τον Γάλλο τεχνικό.

Ο ίδιος, όμως, δήλωσε ότι θα βρίσκεται στη θέση του και την επόμενη σεζόν, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2017. Ο Βενγκέρ αμφισβητείται πιο έντονα από ποτέ στα 20 χρόνια της παρουσίας του στο Βόρειο Λονδίνο λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της Άρσεναλ, αλλά δεν ανησυχεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό ότι θα παραμείνω γιατί είμαι δεσμευμένος. Όταν κάνω κάτι, το πράττω στο 100%. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο όσο βρίσκομαι στον σύλλογο. Πιστεύω πως στη ζωή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που σου έχει ανατεθεί και ο δικός μου ρόλος είναι να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε αυτό.»

Οι οπαδοί του συλλόγου είναι απογοητευμένοι, καθώς η Αρσεναλ στα τελευταία εννιά παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μόνο δύο νίκες, και έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια τόσο του τσάμπιονς λιγκ, όσο και του κυπέλλου Αγγλίας.

Χαρακτηριστικό είναι τα πανό, που εμφανίζονται, πλέον, σε όλους τους αγώνες των «κανονιέρηδων» και τα οποία γράφουν: «Αρσέν, σ’ ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις και τις στιγμές, που μας χάρισες, αλλά είναι ώρα να πούμε αντίο», ενώ σ’ ένα άλλο οι φίλαθλοι έγραψαν: «Η Αρσεναλ FC, δεν είναι Βενγκέρ FC. Αρσέν φύγε.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης