Για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μάριο Μπαλοτέλι έκαναν λόγο δημοσιεύματα, ωστόσο ο πρόεδρος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League έκοψε την… όρεξη των φιλάθλων της ομάδας του.

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, φρόντισε να τους… προσγειώσει στην πραγματικότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά:  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλω λαϊκισμό. Οι οπαδοί μας δεν πρέπει να περιμένουν τέτοιες κινήσεις από εμάς όσο είμαστε διοίκηση. Ψάχνουμε ποδοσφαιριστές για να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά το κόστος σε περίπτωση λαϊκισμού θα είναι πολύ βαρύ. Δεν πρέπει να περιμένουν παίκτες που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε».

Εν συνεχεία επισήμανε ότι «… η πόρτα μας είναι ανοιχτή για καλούς παίκτες που μπορούν να έρθουν εντός του προϋπολογισμού μας. Ενώ ζητάμε από τον κόσμο να βοηθήσει, του λέω με σεβασμό ότι θα αποφύγουμε να σπαταλήσουμε τα χρήματά τους».

Όσον αφορά στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για περικοπές στους μισθούς, είπε: «Κάποιοι παίκτες ήταν πρόθυμοι να ρίξουν τις απολαβές τους. Κάποιοι άλλοι είναι πρόθυμοι να το κάνουν στο μέλλον. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης