Θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 17:05
Θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ

Την επιθυμία τους να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν εξέφρασαν για ακόμα μία φορά οι 20 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο ώρες.

Όλες οι ομάδες έδωσαν κανονικά το «παρών» και συζήτησαν τους εναλλακτικούς τρόπους για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και να περιοριστούν οι ζημιές από τους αγώνες που δεδομένα θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Από τους εκπροσώπους των ομάδων, κανείς δεν έθεσε ως… βέτο ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ δεν συζητήθηκαν ούτε οι μειώσεις των συμβολαίων, ούτε τα μεταγραφικά «παράθυρα».

«Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να παίξουμε όταν θα είναι ασφαλές να γίνει κάτι τέτοιο και με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης.

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη των μετόχων παρείχε μια ευκαιρία να συζητήσουμε πιθανά μοντέλα προγραμματισμού. Παραμένει κύριος στόχος μας να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά όλα είναι πολύ θεωρητικά, όσο η πανδημία επεκτείνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος από την  Πρέμιερ Λιγκ, μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης.

Πηγή: sportfm

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 17:06