Στάση αναμονής συνεχίζουν να κρατούν οι άνθρωποι της Αδριατικής Λίγκας, εμμένοντας στην απόφασή τους να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν, εφόσον φυσικά το επιτρέψει η κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

«Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσουμε για το τι θα γίνει. Σίγουρα, οι παίκτες θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ κι αυτό έδειξαν να θέλουν και οι σύλλογοι, στην τελευταία συνάντησή μας. Υπάρχουν, όμως, πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορούμε να παίξουμε» παραδέχθηκε ο πρόεδρος της ABA Liga, Ντοκογκόι Τσάβλοβιτς προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Το γεγονός ότι οι περισσότερες χώρες στην περιοχή ανακάμπτουν και τα μέτρα χαλαρώνουν είναι καλό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι αυτήν τη στιγμή. Είναι μια επιλογή να παίξουμε όλους τους αγώνες σε ένα γήπεδο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Περιμένουμε και από την Ευρωλίγκα να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Αυτήν τη στιγμή κανείς δεν ξέρει τίποτα. Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια απόφαση, ειδικά όταν δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τους ξένους παίκτες και εάν θα πρέπει -όταν θα γυρίσουν- να μπουν σε καραντίνα, αλλά και πώς θα τους κάνουμε τεστ. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα κι ελπίζω να βρούμε μια λύση όσο πιο σύντομα γίνεται. Θα θέλαμε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στο γήπεδο, αλλά δεν ξέρω εάν γίνεται. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Ένας από τους λόγους που το οριστικό λουκέτο δεν είναι μια εύκολη απόφαση για τη διοργάνωση είναι το γεγονός ότι η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο θα κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης