O Έλληνας προπονητής της Αναντολού Εφές, Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη λήξη του αγώνα στο Αμπντί Ιπεκτσί» συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του στην παράταση, αποδίδοντας παράλληλα την ήττα της ομάδας του στα πολλά χαμένα επιθετικά ριμπάουντ και την αστοχία των παικτών του.

σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για το TOP 16 της Ευρωλίγκας. 

Ο προπονητής της Εφές μάλιστα, στάθηκε στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που είχαν οι πράσινοι και επεσήμανε ότι πάντα η ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα σε ένα παιχνίδι αποτελεί και ένα μάθημα… 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς χάσαμε ακόμη μία αναμέτρηση στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είναι πολύ λυπηρό να παίζεις καλά επί 40 λεπτά και να χάνεις στο τέλος», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Η βασική αιτία ήταν η διαφορά στο επιθετικό ριμπάουντ (9-16). Ομοίως κι η αστοχία μας σε εύκολες προσπάθειες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους», ανέφερε και κατέληξε:

«Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Βρέθηκαν εδώ με κάποια προβλήματα και νίκησαν. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτή την ήττα. Η ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα κρύβει ένα μάθημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης