Ο προπονητής της Σκωτίας Γκόρντον Στράχαν υποστήριξε ότι η ατμόσφαιρα απόψε στο Wembley θα μπορούσε να κάνει μερικούς παίκτες να αισθανθούν ότι δεν τους κρατάνε τα πόδια τους.

«Είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από το συναίσθημα του αγώνα και να χρησιμοποιήσουμε το πάθος σας, να τρέξουμε πιο γρήγορα από ό,τι έχουμε τρέξει ποτέ πριν, να πηδήξουμε ψηλότερα από εκεί που έχουμε πηδήξει ποτέ πριν και να επικεντρωθούμε περισσότερο από ποτέ» είπε στη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι πάρα πολύ συναισθηματικά, μπορεί να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Η ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει περισσότερο ορισμένους παίκτες» πρόσθεσε.

Ακόμη μία ήττα για τη Σκοτία, που έχει τέσσερις βαθμούς έπειτα από τα τρία παιχνίδια της στον έκτο όμιλο, θα μπορούσε να είναι καταστροφική.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις» είπε ο Στράχαν και συμπλήρωσε: «Αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να καλύψουμε τη διαφορά. Είναι μια ευκαιρία να αισθανθώ καλύτερα με τον εαυτό μου, κάτι που δεν έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης