Οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα στους ημιτελικούς του αγγλικού League Cup, αλλά και στον τελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, θα επιτρέπεται να κάνουν πέντε αλλαγές αντί για τρεις, όπως ανέφερε τη Δευτέρα (4/1) η Football League (EFL), σε μία προσπάθεια να μειωθεί η επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών από τους συνεχόμενους αγώνες.

Η πλειοψηφία των ομάδων της Premier League, καταψήφισε δις, την πρόταση να επιτραπεί στους συλλόγους να κάνουν πέντε αλλαγές ανά αγώνα αυτή τη σεζόν, όμως η EFL τόνισε πως έχει ήδη μιλήσει με τις ομάδες που συμμετέχουν στο League Cup κι έχει δώσει την έγκρισή της, αλλά και τη δυνατότητα να έχει κάθε σύλλογος εννέα παίκτες στον πάγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τότεναμ φιλοξενεί τη Μπρέντφορντ της Championship στον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης (5/1), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης (6/1).

Ο τελικός του League Cup, που συνήθως διεξάγεται τον Φεβρουάριο, μετατέθηκε για τις 25 Απριλίου, με την ελπίδα ότι θα καταστεί εφικτό έως τότε να διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης