Μετά τον προπονητή της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Ρόι Χότζσον, δήλωσε ότι έχει ήδη αποφασίσει για τους 23 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το Μουντιάλ.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο εκλέκτορας των «τριών λιονταριών» ανέλυσε τον τρόπο σκέψης του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορεί να συμβεί κάτι, από αγωνιστικής πλευράς, στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν που να με επηρεάσει. Δεν κρίνω τους ποδοσφαιριστές από τη φόρμα στην οποία βρίσκονται σε δυο-τρία ματς. Τους κρίνω σε βάθος διετίας. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον πρωτοεμφανιζόμενο που θα κριθεί σε βάθος μερικών μηνών.

Το χειρότερο διάστημα για να κρίνεις το ταλέντο των ποδοσφαιριστών, είναι στις τελευταίες αγωνιστικές ενός πρωταθλήματος», είπε ο 66χρονος Χότζσον και κατέληξε: «Έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου τι θέλω να κάνω εδώ και πολύ καιρό».

Η Αγγλία ξεκινά τις αναμετρήσεις της στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντίπαλο την Ιταλία στο Μανάους (14/6), ενώ ακολουθούν οι αγώνες με την Ουρουγουάη και την Κόστα Ρίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης