Αγγλία: Η κυβέρνηση ζήτησε από τους παίκτες να αποδεχθούν την περικοπή των μισθών τους

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 21:43
Αγγλία: Η κυβέρνηση ζήτησε από τους παίκτες να αποδεχθούν την περικοπή των μισθών τους

Η βρετανική κυβέρνηση κάλεσε τους ποδοσφαιριστές της Premier League να αποδεχθούν την περικοπή των μισθών τους, λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στους συλλόγους από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ματ Χάνκοκ, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεισφέρουν και αυτοί στη μάχη της χώρας, απέναντι στον Covid-19.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια και αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές της Premier League δεν αποτελούν εξαίρεση», δήλωσε ο Χάνκοκ όταν ρωτήθηκε αν ήταν δίκαιο οι αστέρες των ομάδων να λαμβάνουν κανονικά το μισθό τους, τη στιγμή που το προσωπικό έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις θυσίες που κάνουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τους συναδέλφους μου στο NHS (Εθνική Υπηρεσία Υγείας) που έκαναν τη μεγαλύτερη πηγαίνοντας κανονικά στην εργασία τους, κολλώντας τον κορωνοϊό και τελικά χάνοντας τη ζωή τους, εκτιμώ ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η Premier League και οι ποδοσφαιριστές της είναι να αποδεχθούν μια περικοπή αμοιβών», πρόσθεσε ο Χάνκοκ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 21:55