Τον «οδικό χάρτη» για την επανέναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος, που θα παρουσιάσει η Premier League την προσεχή Παρασκευή (3/4) στους 20 συλλόγους μέλη της, αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Daily Mail».

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, που θα πρέπει βεβαίως να πάρει το «πράσινο φως» και από τη βρετανική κυβέρνηση, οι αγώνες θα αρχίσουν και πάλι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (2-3/5) και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς δημοσιογράφους, με ελάχιστο προσωπικό ασφαλείας και μόνο το απαραίτητο προσωπικό για την τηλεοπτική κάλυψη, ενώ θα είναι απαραίτητη η ύπαρξη ασθενοφόρου.

Στόχος είναι η πάση θυσία ολοκλήρωση της Premier League, το αργότερο ως τα τέλη Ιουλίου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ενεργοποιούνται οι ρήτρες του τηλεοπτικού συμβολαίου. Σύμφωνα με τη «Daily Mail», αν το πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί έγκαιρα, οι απώλειες του πρωταθλητή (μόνο από τα τηλεοπτικά) θα ανέλθουν στα 57 εκατ. λίρες, ενώ του τελευταίου της κατάταξης στα 20 εκατ.

Υπό εξέταση θα τεθεί και η δυνατότητα αύξησης των ποδοσφαιριστών που δηλώνονται στο ρόστερ, από 25 σε 29, ώστε να καλυφθούν τυχόν απώλειες παικτών που μπορεί να νοσήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης