Οι σεφ της Κρίσταλ Πάλας θα μαγειρεύουν 900 γεύματα την εβδομάδα, για τους υπαλλήλους «πρώτης γραμμής» του εθνικού συστήματος υγείας και των πληγέντων οικογενειών του νότιου Λονδίνου, στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (27/04) ο σύλλογος της Premier League.

Το φαγητό θα παραδίδεται στους γιατρούς και στις νοσοκόμες του NHS, σε ηλικιωμένους και στις ευπαθείς ομάδες, που είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στο σπίτι, στις φτωχές οικογένειες και στους άστεγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κρίσταλ Πάλας συνεργάζεται με την City Harvest, μία φιλανθρωπική οργάνωση αναδιανομής πλεονασματικών τροφίμων. Ο σύλλογος έκανε γνωστό ότι θα καλύψει όλο το κόστος των συστατικών, τις προετοιμασίες των γευμάτων και στη συσκευασία, ενώ η οργάνωση καλύπτει τα έξοδα παράδοσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο σύλλογος μας ζήτησε να βοηθήσουμε στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας μαζί με την City Harvest, για την παροχή γευμάτων στο ηρωϊκό προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας, που εργάζεται στην πρώτη γραμμή και στα ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας», τόνισε με δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος της Κρίσταλ Πάλας, Μάικ Σάμερς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης