Παίκτης του Άγιαξ είναι από σήμερα (24/06) ο Κουίνσι Πρόμες. Ο 27χρονος Ολλανδός ακραίος επιθετικός προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Σεβίλλης, γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών της Eredivisie για τα επόμενα 5 χρόνια.

Για να ολοκληρωθεί το deal οι άνθρωποι του «Αίαντα» χρείαστηκε να καταβάλουν στους Ανδαλουσιάνους το ποσό των 15,7 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους επίτευξης στόχων η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 17 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε νεαρή ηλικία ο Πρόμες είχε περάσει τα τμήματα υποδομών του Άγιαξ, ωστόσο, στη συνέχεια μετακινήθηκε στ’ αντίστοιχα των Χάαρλεμ και Τβέντε. Με την ομάδα του Ένσεντε έκανε ντεμπούτο στην επαγγελματική του καριέρα, όπου έμεινε μέχρι το 2013, ενώ για ένα διάστημα παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Εκτός της χώρας του βγήκε το 2014, όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 11 εκατ. ευρώ.

Στη ρωσική πρωτεύουσα έμεινε 5 χρόνια και τον Αύγουστο του 2018 εντάχθηκε στο δυναμικό της Σεβίλλης έναντι 18.5 εκατ. ευρώ. Την περυσινή σεζόν πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε εννιά ασίστ σε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόμες αποτελεί το τέταρτο απόκτημα του Άγιαξ στην θερινή περίοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης