Σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, για την απόκτηση του Αρντά Τουράν έφτασε η Μπασακσεχίρ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Γκοκσέλ Γκιμισντάγκ.

Ο 30χρονος μέσος θα ενταχθεί ως δανεικός στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με τη συμφωνία των δύο συλλόγων να έχει ισχύ ενάμισι έτους και οψιόν για ακόμη ένα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αρντά Τουράν επιστρέφει σήμερα στην πατρίδα του με την πορτοκαλί φανέλα. Δεν είναι μόνο μία μεταγραφή για τη Μπασακσεχίρ, αλλά για ολόκληρη την Τουρκία», αναφέρει στη δήλωσή του ο Γκιμισντάγκ, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας ταξίδεψε στη Βαρκελόνη για να συναντήσει προσωπικά τον διεθνή άσο.

Ο Αρντά Τουράν αγωνίστηκε στην πατρίδα του, συγκεκριμένα στη Γαλατάσαραϊ, ως το 2011, οπότε και μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη τετραετία στους «ροχιμπλάνκος», με τους οποίους κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας, καθώς και το Europa League ενώ έφτασε ως τον τελικό του Champions League το 2014, μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα αντί περίπου 40 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τούρκος μέσος δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι αναζητούσαν τρόπο να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του (γύρω στα 8 εκατ. ευρώ ετησίως).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης