Παίκτης της Νάπολι είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Ίρβινγκ Λοσάνο, καθώς ο ιταλικός σύλλογος γνωστοποίησε την Παρασκευή την επισημοποίηση της απόκτησης του Μεξικανού ακραίου επιθετικού.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο παίκτης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «παρτενοπέι», οι οποίοι θα καταβάλουν συνολικά 42 εκατομμύρια ευρώ στην Αϊντχόφεν για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος άσος εντάχθηκε το 2017 στο δυναμικό της PSV, προερχόμενος από τη μεξικανική Πατσούκα, και, στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ολλανδική ομάδα, είχε απολογισμό 40 γκολ και 23 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18.

Ο «Τσάκι», όπως είναι το παρατσούκλι του Λοσάνο, ο οποίος μετράει 35 συμμετοχές στην εθνική Μεξικού, δεν θα αγωνιστεί αύριο στην πρεμιέρα της Serie A, όπου η Νάπολι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Φιορεντίνα.

Το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στις 31 Αυγούστου, όταν οι «παρτενοπέι» θα αναμετρηθούν με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους στο Τορίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πώληση του Λοσάνο είναι η ακριβότερη στην ιστορία της Αϊντχόφεν, καθώς η προηγούμενη ήταν αυτή του Μέμφις Ντεπάι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 34 εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης