Κάτοικος Τελ Αβίβ για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη θα παραμείνει ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, καθώς η Μακάμπι ανακοίνωσε σήμερα (13/8) ότι ο αρχηγός της υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 έτους. Ο 29χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι για τρίτη χρονιά με την «ομάδα του λαού», με την οποία είχε μέσο όρο 7,8 πόντους με ποσοστό ευστοχίας 47,1% στα τρίποντα και 94,7% στις βολές στα 12 παιχνίδια που έπαιξε στην Euroleague.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο έμπειρος άσος, ο οποίος έχει βοηθήσει τη Μακάμπι να κατακτήσει τρεις διαδοχικούς τίτλους πρωταθλήματος (2018-2020), είπε ανάμεσα σε άλλα: «Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συνεχίζω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου την κίτρινη φανέλα από τότε που ήρθα εδώ πριν από τρία χρόνια. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων και εκτιμώ το σύλλογο και τον προπονητή που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, ειδικά μετά τους τραυματισμούς της περυσινής χρονιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε για τον ΝτιΜπαρτολομέο: «Η Μακάμπι χρειάζεται τον αρχηγό της και γι’ αυτό εμείς όλοι στη Μακάμπι είμαστε πολύ χαρούμενοι που μένει ο Τζον. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης, είναι ένας στυλοβάτης στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να πολεμάμε μαζί με τον Τζον για την επιτυχία της Μακάμπι».

Ο ΝτιΜπαρτολομέο άρχισε την επαγγελματική καριέρα του με την Πάλμα Air Europa στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, στην οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό η Σαραγόσα. Το καλοκαίρι του 2015 εντάχθηκε στο δυναμικό της Μακάμπι Χάιφα, την οποία βοήθησε να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος Ισραήλ το 2017. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Ισραήλ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης