Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου και νυν τεχνικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζοσέ Ανιγκό, αναφέρθηκε στη σύλληψή του στη Μασσαλία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διατρανώνοντας: «Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι είναι σουρεαλιστικό».

«Αυτό που μου καταλογίζεται είναι έτη φωτός από αυτό που θέλω να κάνω με τη ζωή μου σήμερα! Ό,τι κι αν συμβεί, τίποτα δεν θα φέρει πίσω τον γιο μου. Είχα γυρίσει αυτή τη σελίδα. Αλλά εγώ δεν μπορώ να αναφερθώ στις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης» εξήγησε ο Ζοσέ Ανιγκό, ενώ υπενθυμίζει ότι δεν επιθυμεί να εκδικηθεί, επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Αντριέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απάντησα στις κλήσεις από την αστυνομία. Δεν έφυγα. Αλλά δεν το περίμενα αυτό. Όταν άκουσα γιατί με κατηγορούσαν, ξαφνικά κατέρρευσα γιατί αυτό για το οποίο με κατηγορούν είναι σουρεαλιστικό. Θα συνεχίσω να αρνούμαι τα γεγονότα όπως τα παρουσιάζουν γιατί κανείς δεν θα με κάνει να καταπιώ ό,τι δεν είναι αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι δεν έκανα τίποτα. Θα προτιμούσα να πεθάνω παρά να το αποδεχτώ» τόνισε

Ο Ζοσέ Ανίγκο και διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να «αφήσει» την υπόθεση να «περάσει έτσι», καθώς και πως η κάλυψη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αυτής της υπόθεσης «βλάπτει» τους γύρω του περισσότερο από τον εαυτό του.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που αποκαλούν “ενδιάμεσο”. Έκοψα τους δεσμούς με σχεδόν όλους. Αποφάσισα, μόλις βγήκα από όλο αυτό το πράγμα, ότι δεν θα πατήσω το πόδι μου πια στη Μασσαλία μέχρι το τέλος των ημερών μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης