Για τον Γάλλο πρώην σταρ της Γιουβέντους, η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μέτρια, περισσότερο ως χρόνος επανάκαμψης στα δεδομένα του αγγλικού πρωταθλήματος. Δίχως να εντυπωσιάσει, ο Πογκμπά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για τους «κόκκινους διαβόλους».

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Τιερί Ανρί δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για όσα είδε από τον συμπατριώτη του τη σεζόν που ολοκληρώνεται για τη Γιουνάιτεντ με τον τελικό του Europa League, ωστόσο «έδειξε» ως υπεύθυνο για τη μέτρια παρουσία του τον προπονητή του Ζοζέ Μουρίνιο και τις αγωνιστικές του επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν δύσκολη σεζόν για τον Πολ. Δεν τον χρησιμοποιούν σωστά, δεν είναι η θέση του να κρατάει την μπάλα. Του αρέσει να παίζει πιο μπροστά ή προς τα αριστερά. Όταν τον βάζεις να παίζει πιο “βαθιά”, τον χάνεις. Ειδικά όταν έχει κοστίσει τόσα χρήματα, όλοι θα σχολιάζουν την απόδοσή του.

» Αν αποκτηθεί εφέτος το καλοκαίρι κάποιος σε ακόμα υψηλότερη τιμή, ίσως τον διευκολύνει και σταματήσουν όλοι να μιλούν για αυτόν. Πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς θα κάνει καλύτερα πράγματα στη δεύτερη σεζόν του στην Αγγλία» κατέληξε με αιχμηρό τρόπο ο πρώην Γάλλος legend της Άρσεναλ και της Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης