Ο Τιερί Ανρί απέρριψε την πρόταση που είχε από την Μπορντό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του «Sky Sports», ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός ζήτησε να σκεφτεί την πρόταση μέσα στο Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ενημέρωσε τους «γιρονδίνους» για την απόφασή του.
Σύμφωνα με πηγές του «Sky», τον Ανρί ανησυχούσε η διαθεσιμότητα κεφαλαίων και η ασάφεια γύρω από την ιδιοκτησία του συλλόγου της Ligue 1, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις εξαγοράς με την επενδυτική εταιρεία «General American Capital Partners» που εδρεύει στο Μαϊάμι.
Το «Sky Sports» αναφέρει ακόμη ότι οι άνθρωποι της Μπορντό θα στρέψουν τώρα την προσοχή τους στην περίπτωση του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας και της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Υπενθυμίζεται ότι οι διοικούντες την Μπορντό απέπεμψαν πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος χαρακτήρισε «ντροπή» τον γαλλικό σύλλογο, μετά την παραχώρηση του Γκαετάν Λαμπόρντ στη Μονπελιέ, χωρίς ο Ουρουγουανός πρώην προπονητής της ΑΕΚ να το γνωρίζει.

Ο Ανρί ήταν βοηθός του τεχνικού της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν την τρίτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης