Αποθέωση των ΜΜΕ της Σλοβενίας για τον Όμπλακ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, 11:18
Αποθέωση των ΜΜΕ της Σλοβενίας για τον Όμπλακ

O Γιαν Όμπλακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στη Ριζούπολη, βοηθώντας με τις αποκρούσεις του στην κατάκτηση του βαθμού, με τον οποίο το συγκρότημα του Κεκ τερμάτισε πρώτη.

Όπως είναι φυσικό, ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την αποθέωση από τον Τύπο της πατρίδας του.

«Σούπερμαν; Όχι είναι ο Γιαν Όμπλακ» είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της Σλοβενίας ekipa.svet24.si.

«Η Σλοβενία ανυπομονεί να προχωρήσει σε υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, χάρη σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο φθινόπωρο της Εθνικής ομάδας, στο οποίο δεν έχασε και στο οποίο δέχθηκε μόνο ένα γκολ στο Nations League» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.

«Έκανε επίσης τη δουλειά της στην Ελλάδα. Παρόλο που δεν κατάφερε να σκοράρει, κατάφερε να πάρει έναν βαθμό και να εκπληρώσει τον στόχο της: μετακόμιση στη League B. Ο μεγάλος ήρωας του αγώνα ήταν ο Γιαν Όμπλακ, του οποίου η παρουσία ήταν αμφίβολη λόγω του πόνου στον ώμο. Και ακόμα και στην Αθήνα έδειξε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Το απόδειξε με δύο φανταστικές αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο και εξασφάλισε ότι, παρά την ελληνική επίθεση, η εστία της Σλοβενίας παρέμεινε ανέπαφη» επισημαίνεται παράλληλα.

Ανάλογη αποθέωση στον Γιαν Όμπλακ κάνει και η εφημερίδα της Καταλονίας «Mundo Deportivo», λόγω και της συνάντησης της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το Σάββατο, στην ισπανική πρωτεύουσα.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, 13:09