Η διοίκηση της Τότεναμ ανακοίνωσε σήμερα την απόλυση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος «πλήρωσε» το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, με τελευταία αυτή απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν με 3-0 σκορ.

Προσωρινά στον πάγκο των «σπερς» θα κάτσει ο Ράιαν Μέισον. Πρώτος στη λίστα των ιθυνόντων του συλλόγου για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο είναι ο Αντόνιο Κόντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός τεχνικός, που είχε ακουστεί και για τη θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League, όπου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Τσέλσι. Η Τότεναμ μετά από δέκα αγωνιστικές στην Premier League είναι μόλις όγδοη με 15 βαθμούς έχοντας πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες. Εναλλακτική λύση για τους «σπερς» είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ακολουθεί ένας ακόμη Πορτογάλος ο Πάουλο Φονσέκα.

Συνολικά, ο Σάντο, ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι από τη Γουλβς, κάθισε στον πάγκο της Τότεναμ σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας εννιά νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες. «Γνωρίζω το πόσο πολύ ήθελαν τόσο ο Νούνο, όσο και οι συνεργάτες του να πετύχουν και λυπάμαι που αναγκαστήκαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση.

Ο Νούνο είναι ένας πραγματικός κύριος και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ίδιο και το προπονητικό του επιτελείο και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης