Oι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 100-94 από τους Ράπτορς στο Τορόντο κι έτσι είδαν το συγκρότημα του Νερς να κάνει το 4-2 στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειάς του, παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ.

Μετά τον αποκλεισμό των «ελαφιών» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, όταν του έγινε ερώτηση σχετικά με την εμπειρία της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, αυτό που τον ενόχλησε δεν ήταν η συγκεκριμένη ερώτηση, αλλά το γεγονός ότι την έκανε η Μαλίκα Άντριους, η οποία λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έγραψε ένα κείμενο στο ESPN αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν θα ανανεώσει με το Μιλγουόκι, αν δεν φτάσει στους τελικούς ούτε την επόμενη σεζόν η ομάδα του.

Νωρίτερα, στις δηλώσεις του ο «Greek Freak» είχε αναφέρει: «Όταν είσαι στο 2-0, δεν τελειώνει τίποτα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα και ατομικά. Είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατά την επόμενη σεζόν και ελπίζουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία και αυτήν τη φορά να είμαστε εμείς που θα πάμε στους τελικούς».

Για το γεγονός ότι ο Μάικ Μπουντενχόλζερ τον κράτησε στον πάγκο σε κάποια κρίσιμα σημεία είπε: «Εγώ πάντα θέλω να παίξω, αλλά εμπιστεύομαι τον προπονητή μου στη διαχείριση του χρόνου μου. Δεν θα πάω ποτέ να του πω ”βάλε με μέσα”. Ειδικά σε ένα ματς σαν κι αυτό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει στην offseason δήλωσε: «Θα ξεσκιστώ στη δουλειά και θα επιστρέψω για να είμαι καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης. Είμαι περήφανος για το πόσο βελτιώνομαι κάθε σεζόν και θα ακούσω τους προπονητές μου για το τι πρέπει να κάνω».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης